Natuurlijk de lekkerste wijnen

Met zorg geselecteerde biologische wijnen | Bestelling per fles mogelijk | Gratis verzending vanaf €70 | Levertijd 2-5 werkdagen | Vragen? Bel 030-8775919

Carne alla Pizzaiola

Lekker bij de Purato Nero d’Avola

Ingrediënten (4 personen):

4 biefstukjes, 400gr verse tomaten of gepelde tomaten uit blik, 2 knoflookteentjes, een handje oregano, olijfolie, peterselie, zout en peper

Bereiding:

Hak de peterselie fijn en snijd de (gepelde) tomaten in kleine stukjes.

Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook. Voeg de tomaat, oregano, peterselie en zout en peper naar smaak toe.

Leg, als de tomatensaus iets is ingedikt, de biefstukjes erbij en bedek ze met de saus. Draai het vuur laag, doe een deksel op de pan en laat 5 – 6 minuten zachtjes bakken. Draai het vlees om en laat nog 5 – 6 minuten bakken.  

Lekker met krielaardappeltjes.