Natuurlijk de lekkerste wijnen

Met zorg geselecteerde biologische wijnen | Bestelling per fles mogelijk | Gratis verzending vanaf €70 | Levertijd 2-5 werkdagen | Vragen? Bel 030-8775919

Lekkere recepten bij de wijnen van Biowijnclub

Bij wit:

Dorade ovenschotel bij de Louis Fabre Sauvignon Blanc

Mediterraanse scharrelkip bij de Eymann Ménage à Trois

Tagliatelle met champignons en St. Jacobsschelpen bij de Domaine Begude Etoile

Vis-en-papillotte bij de Menade Verdejo Rueda

Tortilla's met aubergines en munt chili yoghurt bij de Fasoli Garganega Veronese IGT

Vegetarische Spaghetti Carbonara bij de Fasoli Soave Borgoletto (vegetarisch)

Varkenshaas in filodeeg met groentensoufflé bij de Diwald ChaGrü

Kipschotel met witte wijn en olijven bij de Château de Luc Corbières Blanc

Varkenshaas met appel en romige cognacsaus bij Cuvée Bassac le Manpót Blanc

Provençaalse vis bij de Château de Lascaux Garrigue Blanc

Kabeljauw met spekjes en kastanjechampignons bij Le Tende Custoza

Taco’s met zalm en avocado-mangosalsa bij de Lunaria Civitas Pecorino

Bij rood:

Pompoenrisotto met venkelworst bij de Birds of Paradise Pinot Noir

Bobotie bij de Scali Sirkel Pinotage (vegetarische versie ook beschreven)

Provençaals stoofpotje bij de L'Orangerie de Luc

Biet Bourguignon bij de Cascina Zerbetta Barbera del Monferrato (vegetarisch)

Gevulde auberginerolletjes bij Tres de Azul y Garanza (vegetarisch)

Franse klassieke Boeuf Bourguignon bij de Domaine Pinchinat Côtes de Provence Rouge

Parmezaanse kip met pasta en peterselie-knoflookboter bij de Aranleón Blés Roble

Steaks met rode wijn paddenstoelen bij de Château de Luc Les Grands Murets

Lasagne van dungesneden courgette en aubergine met gehakt bij de Château de Luc Corbières Rouge

Vegetarische jachtschotel bij de Azul y Garanza Garciano (vegetarisch)

Spaghetti met salami, venkel en tomaten bij de L'Atypic de Peybonhomme

Lamsrack met tijm-honingboter bij de Reyneke Organic Red

Carne alla Pizzaiola bij de Purato Nero d'Avola

Broccolistrudel bij de Domaine Cavalier Rouge (vegetarisch)

Cocotte met kip bij de Eymann Spätburgunder Trocken

Risotto ai Porcini bij de Fatalone Primitivo Gioia del Colle (vegetarisch)

Gebraden lamsbout met knoflook en rozemarijn bij de Château La Grolet

Roerbak-biefstuk met oesterzwammen bij Domaine Bassac Le Manpòt

Gevulde kipfilet gewikkeld in parmaham bij Louis Fabre Merlot

Pasta met groene asperges en kip bij de Fasoli Bardolino

Reerug met witte peper bij de Château Fabre Gasparets Boutenac

Gegrilde tonijn bij de Santa Tresa Cerasuolo di Vittoria

Hertenbiefstukjes met spruitjes en aardappelgratin bij de Peybonhomme Les Tours

Hachee met witte bonen bij de Valambelle Millepeyres (vegetarisch)

Rôti de Veau au Romarin bij de Cabotte La Colline Côtes du Rhône Rouge

Runderfilet met Eekhoorntjesbrood bij de Buondonno Toscana Rosso

Jachtschotel met champignons en bruine bonen bij de Aranleón Blès Crianza

Gevulde aubergines bij de Domaine Bassac Syrah (vegetarisch)

Bij rosé:

Hartige Ricotta Taart met Prosciutto en Venkel bij de Purato Rosé

Bij dessertwijn:

Tarte Tatin bij de Heaven on Earth