Natuurlijk de lekkerste wijnen

Met zorg geselecteerde biologische wijnen | Bestelling per fles mogelijk | Gratis verzending vanaf €70 | Levertijd 2-5 werkdagen | Vragen? Bel 030-8775919

Tagliatelle met crème fraîche en rucola

Lekker bij de Cervinara Bianco Lazio

Ingrediënten (3-4 personen):

320 g eiertagliatelle
250 ml crème fraîche
1 citroen
150 g rucola
150 g parmezaanse kaas 

Bereiding:

Rasp de schil van de citroen en pers hem uit. Hak de rucola grof. Rasp de parmezaanse kaas.

Doe de crème fraîche in een kom en roer de citroenrasp en het sap erdoor, met zout en peper naar smaak.

Kook de tagliatelle in een grote pan kokend water met zout al dente, laat de pasta uitlekken en doe deze dan terug in de pan. Schenk de saus erbij en voeg de rucola met de helft van de Parmezaanse kaas toe. Meng alles goed. Geef de resterende Parmezaanse kaas erbij.

Bron: River café kookboek 'Easy' van Rose Gray en Ruth Rogers