Natuurlijk de lekkerste wijnen

Met zorg geselecteerde biologische wijnen | Bestelling per fles mogelijk | Gratis verzending vanaf €70 | Levertijd 2-5 werkdagen | Vragen? Bel 030-8775919

Lekker bij de Fasoli Garganega

Ingrediënten (voor 2 personen):

4 el olijfolie
1 middelgrote aubergine, in kleine stukjes gesneden 
verse mint, kleine hand vol 
verse peterselie, kleine hand vol 
2 el gehakte bieslook 
1 groene chili, zonder zaad en dun gesneden 
200ml griekse yoghurt 
2 el mayonaise 
2 grote tortillas 
7cm komkommer, dun gesneden 
zout en peper 

Bereiding:

Verhit de olie in een koekenpan. Voeg de aubergine toe en bak in 10 minuten goudbruin.  Laat dit uitlekken en zet apart om af te koelen. 

Mix de kruiden met de chili, yoghurt en mayonaise in een kom en breng op smaak met zout en peper. 

Verdeel de aubergine op de tortilla's en bestrijk dit met de yoghurt-mayonaise mengsel. Leg hier de komkommer plakjes op.  Rol de tortilla op.

Bron: 30 Minutes Vegetarian