La Zerbetta in Perswijn

In wijnmagazine Perswijn aandacht voor een van de natuurwijnen die Paolo Malfatti met de barbera-druif weet te maken: La Zerbetta van Cascina Zerbetta uit Monferrato, Piemonte…

Perfecte bijna-lentewijn

Wijnschrijver Barbara Verbeek in De Telegraaf over de Tre Pini Donna Johanna: “Ze ruikt naar de start van de lente: puur, levendig en verse bloemen, … een pittige verfrissende kruidigheid.”…

di Filippo Farandola in EW

Nicolaas Klei heeft in Elsevier Weekblad “de 60 beste wijnen van 2023” bekend gemaakt. De di Filippo Farandola is er een van! “Rank en sierlijk, kittig kruidig.” …

Paisajes Embotellados in De Telegraaf

Onlangs publiceerde de Telegraaf een lijst met de lekkerste herfstwijnen, waaronder de Paisajes Embotellados Garnacha. “… de wijn is pure rijkdom. Een geur van rijpe zwarte bessen, een levendige smaak”…

De Grote Hamersma

De Grote Hamersma heeft weer diverse wijnen van Biowijnclub beoordeeld. Het resultaat: bijzonder goede scores. Bekijk het hier en lees wat er over de wijnen wordt geschreven…

Zelden beter Zuid-Frans wit genoten…

“… en nimmer voor deze vriendenprijs. Gul van fruit, verfijnd van geur en smaak, voorzien van zonnige zuren en een opgewekte vleug venkel en anijs. Droomwijn.” Aldus Nicolaas Klei in Elsevier Weekblad…

Biologische wijn & natuurwijn

Biowijnclub is dé specialist in biologische wijn, biodynamische wijn, vegan wijn en natuurwijn sinds 2010. Al onze wijnen zijn biologisch gecertificeerd, evenals als ons bedrijf. In de biologische wijnbouw wordt geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Hierdoor wordt het milieu minder belast en komt de bodem weer tot leven. Door het vergroten van de biodiversiteit in en om de wijngaard ontstaat een nieuw, natuurlijk evenwicht. Een evenwicht waarin wijnstokken goed gedijen en mooie druiven geven. Met als resultaat: heerlijke, pure wijnen. Bestel je biologische rode wijn, biologische witte wijn of een andere wijnsoort via de knoppen hieronder. Proost op de natuur!