Wijn

Prijs

Streek, druif & wijnhuis

Wijn & spijs

Direct naar

Wijnabonnementen

Wijnabonnement: proef elke 2 maanden 3 biologische wijnen

Pluk de vruchten van een biologisch wijnabonnement en ontvang 6 keer per jaar 3 flessen lekkere biowijn. Wijnschrijvers zijn positief over het wijnabonnement. Ook de abonnees zijn enthousiast en verlengen hun abonnement keer op keer. Zo schrijft een abonnee "ik blijf het een pracht idee vinden zo'n abonnement."

Elke 2 maanden selecteert Eveline van Biowijnclub 3 biologische wijnen. Je hebt de keuze uit de volgende 3 abonnementen: rood, wit of een mix. Bij dit laatste wijnabonnement ontvang je ’s zomers rood, wit en rosé; in de wintermaanden selecteert Eveline 1 witte en 2 rode biologische wijnen voor je. Er zit altijd een nieuwsbrief bij met achtergrondinformatie over elke wijn en een recept voor bij een van de wijnen.

Interesse? Laat je verrassen en geef jezelf een wijnabonnement cadeau. De eerste 3 flessen worden direct na je bestelling verstuurd. Vervolgens ontvang je de 3 verrassingswijnen elke eerste helft van de maanden februari, april, juni, augustus, oktober en december.

TIP: Geef een wijnabonnement cadeau aan een andere wijnliefhebber. Je kunt naast het factuuradres een ander afleveradres opgeven. Biowijnclub doet er, als je wilt, een kaartje bij met je persoonlijke boodschap. Deze boodschap en de gewenste leverdatum kun je opgeven in het veld Opmerking.

De lekkerste biologische wijn geselecteerd en thuisbezorgd

Heb je interesse in de tweemaandelijkse wijnselectie van Biowijnclub? Voor € 32,95 per serie sluit je al een wijnabonnement af. Wil je in België een wijnabonnement afsluiten? Vraag dan via info@biowijnclub.nl een prijsopgave aan.

De voordelen van het wijnabonnement op een rij

Proef elke 2 maanden 3 zorgvuldig geselecteerde biologische wijnen
Keuze uit: rood, wit of mix
Perfect cadeau voor echte wijnliefhebbers: voor jezelf en voor anderen

Sluit Menu
×

Winkelmand