Wijn

Prijs

Streek, druif & wijnhuis

Wijn & spijs

Direct naar

Wijnabonnementen

Als je kiest voor een wijnabonnement van Biowijnclub ben je verzekerd van een continue aanvulling voor in je wijnkelder. Wij selecteren de allermooiste wijnen voor je. Jij hoeft nergens meer naar om te kijken en hebt altijd de beste biologische wijnen in huis, afgestemd op het seizoen.

Gun je zelf het gemak van onze biologische wijnabonnementen en laat je verrassen.

Altijd een abonnement dat bij je past

Als je kiest voor een bio wijnabonnement bij Biowijnclub, kies je voor een wijn abo dat aansluit bij je wijnwensen. Je kunt kiezen uit een rode wijn abonnement, witte wijn abonnement of een mix. Bij het gemixte wijnabonnement ontvang je ‘s zomers een rode wijn, een witte wijn en een rosé.

In de wintermaanden selecteert onze wijnkenner 1 mooie wit en 2 prachtige rode biologische wijnen voor je. Samen met de nieuwe wijnen ontvang je achtergrondinformatie over elke wijn en een passend recept. Laat je inspireren en geniet van ‘la belle vie’ met ons 2-maandelijks wijnabonnement!

Wijnabonnement cadeau

Met een wijnabonnement verras je jezelf of anderen. Een wijnabonnement cadeau doen aan een andere wijnliefhebber zal je zeker in dank worden afgenomen. Je kunt bij het afsluiten van het biologische wijnabonnement een alternatief afleveradres opgeven. Wij doen er, indien gewenst, een kaartje bij met jouw persoonlijk boodschap. Deze boodschap en de gewenste leverdatum kun je opgeven in het veld ‘opmerking’. Een wijnpakket cadeau doen was nog nooit zo makkelijk.

Voordelen van het biologische wijnabonnement

Je wijnabonnement zal 6 x per jaar worden verstuurd, in de maanden februari, april, juni, augustus, oktober en december. De eerste serie wordt direct na ontvangst van je bestelling verstuurd. Daarna kom je in het reguliere verzendschema terecht.Voor €32,95 heb jij ieder seizoen de beste biologische wijnen in huis. De bezorging van je wijnpakket is bij de prijs ingegrepen. Wil je geen wijn abonnement cadeau doen maar ben je wel op zoek naar een leuke en drinkbare attentie? Bekijk dan eens onze mooie wijngeschenken.

Biologisch wijnabonnement met soepele service

Een biologisch wijnabonnement afsluiten waar jij je goed bij voelt doe je bij Biowijnclub. Wijnschrijvers en klanten zijn onverdeeld positief over ons wijnabonnement. De lekkerste biologische wijn geselecteerd en thuisbezorgd, wie wil dat nou niet? En mocht je een mooie wijn willen nabestellen, doe je dat binnen je abonnement met 10% korting.

Ontdek de voordelen en doe jezelf een wijnabonnement cadeau. Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Geniet van het leven met Biowijnclub!