Mas des Agrunelles L´Indigène

Rated 5 out of 5
1 review(s)

Stephanie Ponson en haar man Frédéric staan hun “mannetje” op hun 20km van Montpellier gelegen wijngaarden. De wijngaarden liggen precies op een plek waar het iets koeler is, wat ervoor zorgt dat de druiven langzaam rijpen. De 2020 is gul van karakter met verleidelijke élégance, zwier en fraîcheur. Bosbes, iets chocola, maar ook lapsang souchon (thee), hartig spekje, opwekkend pepertje, munt en bosje tijm in finale. Fraaie, nergens zware en uitermate drinkbare natuurwijn….

Nicolaas Klei in “De lekkerste omfietswijnen 2020” over de 2017: “heerlijke, zwierige Mas des Agrunelles, een purperen wijn uit de Languedoc, vol lichtvoetig rood fruit als de beste bourgogne, met zonnige vleugjes olijf, munt, tijm… Een verrukkelijk samengaan van stoer Zuid-Frans en verfijnd fruit, van puurnatuurwijn en klassiek.”

Wijnland
Wijnstreek
Druivenras

60% syrah, 25% grenache, 15% carignan

Lekker bij

rood vlees

Extra informatie

Wijnhuis

Jaargang

2020

Afsluiting

kurk

Inhoud

750ml

NB

natuurwijn, vegan

Alc. %
14
Prijs

15,75

Op voorraad

Aantal flessen
fraaie Franse natuurwijn
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on twitter

Reviews

Avatar for Marcel Vijn

Een heerlijke soepele wijn

Rated 5 out of 5
Marcel Vijn
02-04-2015

Deze wijn zal niemand teleurstellen. Past zowel bij en lekker stukje vlees als bij een pastamaaltijd. Als je je ooit afvraagt welke wijn je iemand kado wilt doen: gewoon deze Agrunelles. Succes verzekerd!

Schrijf een review

Vul hieronder je beoordeling in. Om de reacties betrouwbaar te houden, verzoeken we je om hier je naam en een geldig e-mailadres in te vullen. Zonder geldig e-mailadres kunnen wij je beoordeling helaas niet plaatsen. Vanzelfsprekend komt jouw e-mailadres niet op de site te staan en zal deze niet aan derden worden verstrekt.