Cuatro Rayas Verdejo

Bodega Cuatro Rayas is een coöperatie in het noorden van Spanje, gevestigd vlakbij de plaats Valladolid, een kleine 200km ten noordwesten van Madrid. Al opgericht in 1935, vanuit de gedachte dat kleine wijnboeren samen sterker konden staan.  Ze zien als coöperatie het belang van duurzaam werken. Een deel van de wijngaarden is intussen biologisch, maar er worden bijvoorbeeld ook andere maatregelen genomen, zoals het verminderen van het gewicht van het glas in de flessen, het gebruik van gerecycled materiaal en plantaardige inkt voor de verpakkingen.

De wijn heeft aroma’s van citrus, peer, bloemen. Fris van smaak, rijp geel fruit in de afdronk.

De producent heeft per abuis met kurk geleverd in plaats van met schroefdop. Daarom €1 korting zolang de voorraad sterkt!

Wijnland
Wijnstreek
Druivenras

verdejo

Lekker bij

aperitief, vis, zeevruchten, salades, pasta’s met witte saus

Extra informatie

Wijnhuis

Waardering

Wine Enthousiast Best Buy

Jaargang

2021

Inhoud

750ml

Afsluiting

kurk

Alc. %
13
Prijs

6,95

Op voorraad

Aantal flessen
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on twitter

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Schrijf een review

Vul hieronder je beoordeling in. Om de reacties betrouwbaar te houden, verzoeken we je om hier je naam en een geldig e-mailadres in te vullen. Zonder geldig e-mailadres kunnen wij je beoordeling helaas niet plaatsen. Vanzelfsprekend komt jouw e-mailadres niet op de site te staan en zal deze niet aan derden worden verstrekt.