Di Giovanna Helios Bianco

Zijn we al enthousiast over de Vurria Grillo, deze Helios Bianco is helemaal het einde. Gemaakt van druiven afkomstig van oude wijnstokken uit het hoogst gelegen stukje wijngaard. Wilde bloemen, citrus, tropisch fruit. Elegant, fruitig en rijk. Complex.

Over de 2018 schrijft De Grote Hamersma: “De ‘gewone’ grillo is de moeite waard maar hier gebeurt wat extra’s. Afkomstig van oude stokken zonder hoogtevrees: Helios is de hoogstgelegen wijngaard van de firma. En die zijn de beklimming waard. Lichtend voorbeeld van hoe de lokale grillo zich kan presenteren na voldoende aandacht te hebben genoten. Dan is het voor de liefhebber genieten geblazen. Romigheid zonder vet te worden. Zacht maar niet wee. Onalledaags maar wel graag drie maal daags. Splintertje hout voor wat vanillehouvast. Kort tropenuitstapje, plus een bezoek aan een perzikenboomgaard, picknick in een kruidentuin en een fris-zoete finale.” Hamersma geeft de 2018 een 9-!

Wijnland
Wijnstreek
Druivenras

grillo

Lekker bij

visgerechten, zoals vis met een botersaus, wit vlees

Extra informatie

Waardering

DGH: 9-

Wijnhuis

Jaargang

2018

Afsluiting

kurk

Inhoud

750ml

Alc. %
13.5
Prijs

17,50

Op voorraad

Aantal flessen
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on twitter

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Schrijf een review

Vul hieronder je beoordeling in. Om de reacties betrouwbaar te houden, verzoeken we je om hier je naam en een geldig e-mailadres in te vullen. Zonder geldig e-mailadres kunnen wij je beoordeling helaas niet plaatsen. Vanzelfsprekend komt jouw e-mailadres niet op de site te staan en zal deze niet aan derden worden verstrekt.