Reyneke Biodynamic Sauvignon Blanc

De druiven, met de hand geplukt, worden uitermate zorgvuldig geselecteerd. De wijn heeft veel fruit in geur en smaak, denk aan reine claude, kruisbes, appel, maar ook een hint van kiezel. Sprankelende zuren, perfect in balans met ronde zachtheid. Complex. Top sauvignon blanc!

Hamersma in DGH2019 over de 2017: “Ook dit jaar laat de biodynamische Sauvignon van Reyneke zich van zijn fruitigste kant zien. Alsof je een Pouilly-Fumé kruist met een sappige ananas uit Bathurst. Aantrekkelijk tropisch fruit, sabbelend op een Werther’s Echte. En dan die rokerige mineraliteit van de beste kiezelkwaliteit. Gooit er bovendien nog een wulpse banaan tegenaan. Al met al wat zwoeler dan voorgaand jaar.”

Wijnland
Wijnstreek
Druivenras

sauvignon blanc

Lekker bij

zeevruchten, vis, sushi

Extra informatie

Wijnhuis

Jaargang

2018

Afsluiting

kurk

Inhoud

750ml

Alc. %
13
Prijs

18,95

Op voorraad

Aantal flessen
Zuid-Afrikaanse biodynamische wijn
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on twitter

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Schrijf een review

Vul hieronder je beoordeling in. Om de reacties betrouwbaar te houden, verzoeken we je om hier je naam en een geldig e-mailadres in te vullen. Zonder geldig e-mailadres kunnen wij je beoordeling helaas niet plaatsen. Vanzelfsprekend komt jouw e-mailadres niet op de site te staan en zal deze niet aan derden worden verstrekt.