Heaven on Earth

Om je vingers bij af te likken zo lekker! De druiven worden na de pluk gedroogd op bedden van stro en rooibos, wat naast verdere concentratie ook een hint van rooibos aroma’s geeft.

De Grote Hamersma: “Als de goden even op aarde zijn, moeten ze toch wat te drinken hebben. Druivig, rijk, gekarameliseerde ananas, gebakken banaan, appelflap in de poedersuiker, rozijnen, gekonfijte dadels, gedroogde vijgen en, omdat zoet niet zonder zuur kan, ook fileermesscherpe citrus.”

Nicolaas Klei in “De lekkerste omfietswijnen 2020”: “… brengt blosjes op de wangen en pretlichtjes in de ogen. … riekt deze intens naar abrikozen, en is hij voluptueus zoet zonder ordinair of plakkerig te zijn. Een luxueuze zoete wijn.”

Wijnland
Wijnstreek
Druivenras

muscat d'alexandrië

Lekker bij

het dessert, appeltaart (tarte tatin), chocolademousse

Extra informatie

Waardering

Omfietswijn

Wijnhuis

Afsluiting

kurk

Inhoud

375ml

Alc. %

10%

NB

vegan

Non Vintage Vivino

N.V.

Prijs

7,95

Aantal flessen

Op voorraad

heerlijke biologische dessertwijn
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on twitter

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Schrijf een review

Vul hieronder je beoordeling in. Om de reacties betrouwbaar te houden, verzoeken we je om hier je naam en een geldig e-mailadres in te vullen. Zonder geldig e-mailadres kunnen wij je beoordeling helaas niet plaatsen. Vanzelfsprekend komt jouw e-mailadres niet op de site te staan en zal deze niet aan derden worden verstrekt.