Angove Organic Shiraz Cabernet

4,0 rating
1 review(s)

Dr. William Thomas Angove verhuisde in 1886 met vrouw en jonge kinderen vanuit Engeland naar Zuid-Australië om een dokterspraktijk te beginnen in Tea Tree Gully, 20 km van Adelaide. Hij begon een wijngaard om wijn te maken als “tonic” voor zijn patiënten. Deze wijngaard groeide uit tot een van de oudste Australische wijnbedrijven, en is nog steeds in familie-eigendom. De 5de generatie, Richard en Victoria, broer en zus, staat nu aan het roer.

Deze wijn kent een mooie balans tussen fruit en hout. Krachtig en breed van smaak. Fruitig, iets peper, chocolade, aards.

Wijnland
Wijnstreek
Druivenras

cabernet sauvignon, shiraz

Lekker bij

rood vlees, kaas en ravioli

Extra informatie

Wijnhuis

Jaargang

2016

Afsluiting

schroefdop

Inhoud

750ml

Alc. %

14,5%

NB

vegan

Prijs

8,95

Aantal flessen

Op voorraad

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on twitter

Reviews

Verrassend

4,0 rating
Cathja Maas
20-10-2017

Dit was een wijn waar we even over moesten nadenken. Niet meteen geschikt om met een knabbeltje tijdens de vrijmibo weg te klokken. Maar stel je deze wijn eens voor met pittige kazen. Of met een groentegerecht bereid als hazenpeper. Geef deze wijn iets om tegen op te boksen (wij hadden toevallig nog een mooi pittig zoet kaasje) en het is genieten.

Schrijf een review

Vul hieronder je beoordeling in. Om de reacties betrouwbaar te houden, verzoeken we je om hier je naam en een geldig e-mailadres in te vullen. Zonder geldig e-mailadres kunnen wij je beoordeling helaas niet plaatsen. Vanzelfsprekend komt jouw e-mailadres niet op de site te staan en zal deze niet aan derden worden verstrekt.