L´Atypic

Atypisch, omdat de wijn geen merlot of cabernet sauvignon bevat, zoals in Bordeaux vaak het geval is, maar 60% malbec en 40% cabernet franc. Een fraaie blend!

Met het zwarte fruit van de malbec en de kruidigheid van de cabernet franc. Medium van body, verfijnde zuren, prettige tannines.

Hamersma over een eerdere jaargang: “Atypisch. Zeker. Dus geen Bordeaux-habitués cabernet sauvignon en merlot maar een hoofdrol voor de hulptroepen cabernet franc en malbec. En die laten zich het podium niet ontnemen. Die blijken blij in Blaye. Aldus slingeren ze bakken met cassis en bramen de zaal in. Tannines bereiken het plafond. Een open doekje met fijne zuren resulteert in een encore met bittere chocola.”

Wijnland
Wijnstreek
Druivenras

malbec, cabernet franc

Lekker bij

rundvlees, gebraden gevogelte, spaghetti met salami, venkel en tomaten

Extra informatie

Wijnhuis

Jaargang

2017

Afsluiting

kurk

Inhoud

750ml

Alc. %

13%

NB

biologisch-dynamisch, vegan

Prijs

13,95

Aantal flessen

Op voorraad

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on twitter

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Schrijf een review

Vul hieronder je beoordeling in. Om de reacties betrouwbaar te houden, verzoeken we je om hier je naam en een geldig e-mailadres in te vullen. Zonder geldig e-mailadres kunnen wij je beoordeling helaas niet plaatsen. Vanzelfsprekend komt jouw e-mailadres niet op de site te staan en zal deze niet aan derden worden verstrekt.