Mas des Agrunelles L´Indigène

Stephanie Ponson en haar man Frédéric staan hun “mannetje” op hun 20km van Montpellier gelegen wijngaarden. De wijngaarden liggen precies op een plek waar het iets koeler is, wat ervoor zorgt dat de druiven langzaam rijpen.

Hamersma over de 2015: “Huiswijn bij Alain Ducasse at the Dorchester in Londen. Tevens op de kaart bij twee restaurants van Gordon Ramsay. En ook een aantal eetgelegenheden in het Franse Frankrijk voeren ’m. Want? Prachtig, vers rood fruit en zwarte bessen. Vrijwel zonder zwavel tot ons gebracht. Daarom puur, fris, sappig, schoon en beweeglijk. Gedurfd, wild, ongedwongen, natuurlijk. Ongegeneerde drinkwijn.”

Nicolaas Klei in “De lekkerste omfietswijnen 2020” over de 2015: “heerlijke, zwierige Mas des Agrunelles, een purperen wijn uit de Languedoc, vol lichtvoetig rood fruit als de beste bourgogne, met zonnige vleugjes olijf, munt, tijm… Een verrukkelijk samengaan van stoer Zuid-Frans en verfijnd fruit, van puurnatuurwijn en klassiek.”

Wijnland
Wijnstreek
Druivenras

60% syrah, 25% grenache, 15% carignan

Lekker bij

rood vlees

Extra informatie

Waardering

DGH2019: 9-, Omfietswijn, Perswijn: ****

Wijnhuis

Jaargang

2015

Afsluiting

kurk

Inhoud

750ml

Alc. %

13%

NB

natuurwijn, vegan

Prijs

11,95

Aantal flessen
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on twitter

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Schrijf een review

Vul hieronder je beoordeling in. Om de reacties betrouwbaar te houden, verzoeken we je om hier je naam en een geldig e-mailadres in te vullen. Zonder geldig e-mailadres kunnen wij je beoordeling helaas niet plaatsen. Vanzelfsprekend komt jouw e-mailadres niet op de site te staan en zal deze niet aan derden worden verstrekt.

Sluit Menu
×

Winkelmand