San Fereolo Dolcetto di Dogliani Valdibà

In 1992 kocht Nicoletta Bocca het oude wijnbedrijf met kleine wijngaard San Fereolo in de buurt van Dogliani in het gebied Valdibà. Sommige van de wijnstokken zijn 40-60 jaar oud.

Vanaf 1995 werkt ze eerst biologisch en daarna biologisch-dynamisch. De druiventeelt is gecertificeerd (biologisch: ccpb en biologisch-dynamisch: demeter) maar Nicoletta kiest ervoor dit niet op het etiket te vermelden. In de wijngaard groeien om de rij wilde en gezaaide planten (graan, aromatische planten en groenten).

Zachtrinse framboos en kers, peper, cacao, hazelnoot, kenmerkend voor mooie dolcetto. Stevig, rijk.

Wijnland
Wijnstreek
Druivenras

dolcetto

Lekker bij

stoofschotel, wild

Extra informatie

Wijnhuis

Jaargang

2016

Afsluiting

kurk

Inhoud

750ml

Alc. %

14,5%

NB

biologisch-dynamisch

Prijs

15,75

Aantal flessen
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on twitter

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Schrijf een review

Vul hieronder je beoordeling in. Om de reacties betrouwbaar te houden, verzoeken we je om hier je naam en een geldig e-mailadres in te vullen. Zonder geldig e-mailadres kunnen wij je beoordeling helaas niet plaatsen. Vanzelfsprekend komt jouw e-mailadres niet op de site te staan en zal deze niet aan derden worden verstrekt.

Sluit Menu
×

Winkelmand