Domaine Eugène Meyer Sylvaner

4,0 rating
1 review(s)

Met fruitige en florale aroma’s, zoals van witte bloemen, acacia, citroen en grapefruit. Aangename wijn. Frisse dorstlesser.

Wijnland
Wijnstreek
Druivenras

sylvaner

Lekker bij

schaal- en schelpdieren, quiches, hartige taarten, vis

Extra informatie

Wijnhuis

Jaargang

2018

Afsluiting

kurk

Inhoud

750ml

Alc. %

13%

NB

biologisch-dynamisch

Prijs

11,50

Op voorraad

Aantal flessen
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on twitter

Reviews

Prachtige soepele witte uit de Elzas

4,0 rating
Eduardo Baten
13-02-2021

Een druif die je niet zoveel zegt wellicht, echter het is de wat de wijnmaker er mee doet, natuurlijk zegt de regio waar deze vandaan komt al e.e.a. De Elzas, een van mijn lievelingsregio’s en ook deze Sylvaner mag zich verheugen in mooie mineraliteit, zachte tonen en elegance. Een wijn die je graag open trekt en van geniet tot de laatste druppel. Eerlijk gezegd had ik het niet verwacht, maar is een blijvertje geworden en als mensen wat meer kwaliteit het glas willen, zet ik deze heerlijke witte graag in. Nog nooit teleurgesteld en zo ook de mensen waar ik deze wijn graag mee verras… wat dat doet deze wijn… geeft meer dan je verwacht… Dat wil je toch? Probeer maar eens uit.

Schrijf een review

Vul hieronder je beoordeling in. Om de reacties betrouwbaar te houden, verzoeken we je om hier je naam en een geldig e-mailadres in te vullen. Zonder geldig e-mailadres kunnen wij je beoordeling helaas niet plaatsen. Vanzelfsprekend komt jouw e-mailadres niet op de site te staan en zal deze niet aan derden worden verstrekt.