Fasoli Soave Borgoletto

5,0 rating
1 review(s)

Soave, een van de mooiste wijnstreken in Italie! En wat te denken van deze wijn: overal en altijd te drinken, een echte dorstlesser! Fris, dorstlessend, loepzuiver, sulfietarm. Je vindt er lychee, peer, mango in. Intens, sappig, vol, droog maar niet te.

DGH2019 over de 2017: “.. aanzet van citrusregen, amandeltjes en witte fruitfanfare. Met gewassen ananassen en tropisch regenfruit. Sappig till sundown.”

Wijnland
Wijnstreek
Druivenras

garganega

Lekker bij

aperitief, vis, schaal- en schelpdieren, asperges, groentegerechten, vegetarische spaghetti carbonara

Extra informatie

Wijnhuis

Jaargang

2018

Afsluiting

kurk

Inhoud

750ml

Alc. %

12,5%

NB

vegan

Prijs

9,95

Aantal flessen

Op voorraad

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on twitter

Reviews

Altijd goed!

5,0 rating
Marcel Vijn
17-03-2014

De wijnen van de gebroeders Fasoli hebben mij nog nooit teleurgesteld. Of het nu hun Pinot Grigio is of deze Soave Borgoletto. Altijd mooi in balans en hun wijnen gaan nooit vervelen. Echt veel waar voor je geld. Als je deze soave drinkt dan lijkt het wel zomer terwijl het buiten misschien wel vriest.

Schrijf een review

Vul hieronder je beoordeling in. Om de reacties betrouwbaar te houden, verzoeken we je om hier je naam en een geldig e-mailadres in te vullen. Zonder geldig e-mailadres kunnen wij je beoordeling helaas niet plaatsen. Vanzelfsprekend komt jouw e-mailadres niet op de site te staan en zal deze niet aan derden worden verstrekt.