Inspirerende wijncursussen van Biowijnclub

Helaas, door de coronacrisis worden er voorlopig geen cursussen gegeven. Wil je in de toekomst wel een cursus volgen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, dan hoor je als eerste wanneer er weer een cursus gepland staat.

Wil je als wijnliefhebber meer weten over biologische wijn? Laat je dan inspireren tijdens een wijncursus van Biowijnclub. Oprichter Eveline Scheren laat je vol passie de zuiverheid van biologische wijnen ervaren.

Cursus Introductie tot wijnproeven

Proef in een korte wijncursus van 2 lessen de smakelijke mix van theorie en praktijk.  In les 1 van de wijncursus leer je de basisprincipes van wijnproeven kennen aan de hand van uiterlijk, geur en smaak. In les 2 gaat Eveline uitgebreid in op de bijzondere eigenschappen van biologische wijn. Tijdens beide lessen proef je 8 lekkere biologische wijnen. Nog niet overtuigd? De laatste cursus kreeg van de cursisten gemiddeld een 8,3.

Data: nader te bepalen
Tijdstip: van 15 – 17 uur
Locatie: Biowijnclub, Henriëtte Roland Holststraat 48, 3511 MV Utrecht
Kosten: € 69,- per persoon
Groepsgrootte: ca. 8 personen

Cursus Biologische wijn, biologisch-dynamische wijn, natuurwijn – overeenkomsten en verschillen

Tijdens deze les gaat Eveline dieper in op wat een wijn biologisch, biologisch-dynamisch of een natuurwijn maakt. Ook de onderwerpen oranje wijn, vegan wijn en wijn zonder toegevoegd sulfiet komen aan bod. Je proeft minimaal 8 wijnen.

Datum: nader te bepalen
Tijdstip: 15 – 17.30 uur
Locatie: Biowijnclub, Henriëtte Roland Holststraat 48, 3511 MV Utrecht
Kosten: € 40,- per persoon
Groepsgrootte: ca. 8 personen

zo

Aanmelden voor de wijncursus: