Wijn

Wijnland
Alcohol percentage
0%20%
Prijs
4,0012,00

Streek, druif & wijnhuis

Wijnstreek
Toon meer
Druivenras
Toon meer
Wijnhuis
Toon meer

Wijn & spijs

Lekker bij
Toon meer

Direct naar

Kleine flesjes wijn

Kleine flesjes wijn zijn handig als je niet zoveel wijn drinkt (of wilt drinken) en ze zijn leuk om cadeau te geven of in een kerstpakket. Verder zijn ze ook handig om mee te koken: je hoeft dan niet direct een hele fles open te trekken. Ook in de horeca worden kleine flesjes veel gebruikt. (Wil je grote hoeveelheden bestellen? Neem contact met ons op.)

Kleine flesjes wijn in alle soorten en maten

Meestal worden met kleine flesjes “halve flesjes” bedoelt, dus flesjes met de inhoud van een halve fles wijn, oftewel 375 ml i.p.v. de gangbare 750 ml. Maar wij hebben ook flesjes van 200 milliliter (net iets meer dan 1 glas) en halve liters.

Diverse soorten wijn zijn verkrijgbaar in kleinformaat fles. We verkopen zowel rode wijn als witte wijn en rosé en bubbels. Dat laatste is handig als je wel een voorafje wilt, maar geen hele fles. Ook in de horeca worden deze kleintjes wel gebruikt in gelegenheden waar niet zoveel bubbels worden geschonken.

Kleine flesjes wijn voor kerstpakketten

In de feestmaanden leveren wij veel kleine flesjes voor kerstpakketten en geschenken. Het zijn leuke, betaalbare flessen die je leuk in pakketten kunt verwerken. Neem contact op voor de mogelijkheden, er zijn nog meer flessen leverbaar dan hierboven worden getoond!

Flesjes wijn voor de horeca

Taka-away gelegenheden en horecazaken bedienen wij graag met kleine flesjes wijn. Al onze wijnen zijn biologisch gecertificeerd. Ook voor grote flessen kan je trouwens bij ons terecht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.