Bij wit:
Coquilles St. Jacques bij de Cielo e Terra 3 Passo Blanco
Visschotel met venkel bij de Château les Bugadelles Bergerie Blanc
Dorade ovenschotel bij de Louis Fabre Sauvignon Blanc
Mediterraanse scharrelkip bij de Eymann Ménage à Trois
Vegetarische curry bij de Mas Paillet Monts du Roi Chardonnay Viognier (vegetarisch)
Tagliatelle met champignons en St. Jacobsschelpen bij de Domaine Bott Geyl Points Cardinaux Métiss
Vis-en-papillotte bij de Menade Verdejo Rueda
Vegetarische Spaghetti Carbonara bij de Fasoli Soave Borgoletto (vegetarisch)
Varkenshaas in filodeeg met groentensoufflé bij de Diwald ChaGrü
Kipschotel met witte wijn en olijven bij de Château de Luc Corbières Blanc
Varkenshaas met appel en romige cognacsaus bij Cuvée Bassac le Manpót Blanc
Provençaalse vis bij de Château de Lascaux Garrigue Blanc
Kabeljauw met spekjes en kastanjechampignons bij Diorama Garnatxa Blanca
Taco’s met zalm en avocado-mangosalsa bij de Lunaria Civitas Pecorino
Bij rood:
Bloemkoolsteaks met olijven-kappertjessalsa bij Château de Lascaux Garrigue Rouge (vegetarisch)
Runderstoof in rode wijn met knolselderijpuree bij La Grange de Lascaux
Lasagne van pompoen en courgette met ricotta bij de Aranleón Sólo Tinto (vegetarisch)
Pompoenrisotto met venkelworst bij de Birds of Paradise Pinot Noir
Bobotie bij de Stellar Organics Pinotage (vegetarische versie ook beschreven)
Provençaals stoofpotje bij de L’Orangerie de Luc
Biet Bourguignon bij de Cascina Zerbetta Barbera del Monferrato (vegetarisch)
Auberginerolletjes bij Abril de Azul y Garanza (vegetarisch)
Franse klassieke Boeuf Bourguignon bij de Domaine Pinchinat Côtes de Provence Rouge
Parmezaanse kip met pasta en peterselie-knoflookboter bij de Aranleón Blés Tinto
Steaks met rode wijn paddenstoelen bij de Château de Luc Les Grands Murets
Lasagne van dungesneden courgette en aubergine met gehakt bij de Château de Luc Corbières Rouge
Vegetarische jachtschotel bij de Azul y Garanza Garciano (vegetarisch)
Lamsrack met tijm-honingboter bij de Reyneke Organic Red
Spaghetti met salami, venkel en tomaten bij de L’Atypic de Peybonhomme
Carne alla Pizzaiola bij de Purato Nero d’Avola
Broccolistrudel bij de Domaine Cavalier Rouge (vegetarisch)
Cocotte met kip bij de Eymann Spätburgunder Trocken
Risotto ai Porcini bij de Integro Primitivo (vegetarisch)
Gebraden lamsbout met knoflook en rozemarijn bij de Tête de Cuvée du Château La Grolet
Roerbak-biefstuk met oesterzwammen bij Domaine Bassac Le Manpòt
Gevulde kipfilet gewikkeld in parmaham bij Louis Fabre Merlot
Pasta met groene asperges en kip bij de Fasoli Bardolino
Reerug met witte peper bij de Château Fabre Gasparets Boutenac
Gegrilde tonijn bij de Santa Tresa Cerasuolo di Vittoria
Hertenbiefstukjes met spruitjes en aardappelgratin bij de Peybonhomme Les Tours
Hachee met witte bonen bij de Valambelle Millepeyres
Rôti de Veau au Romarin bij de Cabotte La Colline Côtes du Rhône Rouge
Runderfilet met eekhoorntjesbrood bij de Buondonno Toscana Rosso
Jachtschotel met champignons en bruine bonen bij de Aranleón Blès Crianza
Gevulde aubergines bij de Domaine Bassac Syrah (vegetarisch)
Bij rosé:
Hartige Ricotta Taart met Prosciutto en Venkel bij de Purato Rosé
Bij dessertwijn:
Tarte Tatin bij de Heaven on Earth