Lekkere recepten bij de wijnen van Biowijnclub

Bij wit:

Coquilles St. Jacques bij de Cielo e Terra 3 Passo Blanco

Dorade ovenschotel bij de Louis Fabre Sauvignon Blanc

Mediterraanse scharrelkip bij de Eymann Ménage à Trois

Vegetarische curry bij de Mas Paillet Monts du Roi Chardonnay Viognier (vegetarisch)

Vis-en-papillotte bij de Menade Verdejo Rueda

Varkenshaas in filodeeg met groentensoufflé bij de Diwald Grüner Veltliner

Kipschotel met witte wijn en olijven bij de Château les Bugadelles Reserve Blanc

Varkenshaas met appel en romige cognacsaus bij Cuvée Bassac le Manpót Blanc

Provençaalse vis bij de Château de Lascaux Garrigue Blanc

Taco’s met zalm en avocado-mangosalsa bij de Lunaria Civitas Pecorino

Bij rood:

Bloemkoolsteaks met olijven-kappertjessalsa bij Château de Lascaux Garrigue Rouge (vegetarisch)

Lasagne van pompoen en courgette met ricotta bij de Aranleón Sólo Tinto (vegetarisch)

Pompoenrisotto met venkelworst bij de O Pinot Noir

Provençaals stoofpotje bij de L’Orangerie de Luc

Biet Bourguignon bij de Cascina Zerbetta Barbera del Monferrato (vegetarisch)

Auberginerolletjes bij Paisajes Embotellados Joven (vegetarisch)

Parmezaanse kip met pasta en peterselie-knoflookboter bij de Aranleón Blés Tinto

Steaks met rode wijn paddenstoelen bij de Château de Luc Les Grands Murets

Lasagne van dungesneden courgette en aubergine met gehakt bij de Domaine de Marotte Cuvée Niels

Vegetarische jachtschotel bij de Azul y Garanza Garciano (vegetarisch)

Lamsrack met tijm-honingboter bij de Pech Redon les Cades

Carne alla Pizzaiola bij de Purato Nero d’Avola

Broccolistrudel bij de Domaine Cavalier Rouge (vegetarisch)

Cocotte met kip bij de Eymann Spätburgunder Trocken

Risotto ai Porcini bij de Tre Pini Crae Primitivo (vegetarisch)

Gebraden lamsbout met knoflook en rozemarijn bij de Tête de Cuvée du Château La Grolet

Roerbak-biefstuk met oesterzwammen bij Domaine Bassac Le Manpòt

Gevulde kipfilet gewikkeld in parmaham bij Louis Fabre Merlot

Pasta met groene asperges en kip bij de Fasoli Bardolino

Reerug met witte peper bij de Château Fabre Gasparets Boutenac

Hertenbiefstukjes met spruitjes en aardappelgratin bij de Peybonhomme Les Tours

Hachee met witte bonen bij de Valambelle Millepeyres

Rôti de Veau au Romarin bij de Cabotte La Colline Côtes du Rhône Rouge

Runderfilet met eekhoorntjesbrood bij de Buondonno Toscana Rosso

Gevulde aubergines bij de Ycaro Syrah (vegetarisch)

Bij rosé:

Hartige Ricotta Taart met Prosciutto en Venkel bij de Purato Rosé

Bij dessertwijn:

Tarte Tatin bij de Heaven on Earth