Wijn

Wijnland
Alcohol percentage
0%15%
Prijs
6,0045,00

Streek, druif & wijnhuis

Wijnstreek
Toon meer
Druivenras
Toon meer
Wijnhuis
Toon meer

Wijn & spijs

Lekker bij
Toon meer

Direct naar

Wijn cadeau

Om iemand te bedanken, of omdat het Kerstmis is of vanwege een verjaardag of huwelijk: een wijn cadeau doen komt altijd goed aan! Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor de wijnliefhebber? Kijk dan zeker even verder op deze pagina. Onze duurzame, biologische wijngeschenken zijn met liefde geselecteerd en worden bezorgd in een luxe houten wijnkist, cadeauverpakking of geschenkdoos. Sla je slag en maak iemand echt blij!

Wijn cadeaus

Er zijn gelegenheden genoeg die vragen om een bijzonder bedankje. Een attentie in de vorm van een fles wijn cadeau zegt meer dan 1000 woorden. Zeker als de wijn die je cadeau doet biologisch is en van excellente smaak getuigt.

Weet je welke wijn de ontvanger lekker vindt? Dan is het leuk om een mooie biologische witte wijn of juist een rode wijn cadeau te doen, die past bij zijn of haar smaak. Een wijn cadeau doen is eigenlijk altijd een goed idee. Een wijn cadeau laat een prettige nasmaak achter en maakt gebalanceerde indruk.

Ons assortiment wijn cadeau

Bij Biowijnclub zit je goed voor allerlei biologische wijngeschenken. Voor iedere wijnliefhebber vind je hier een passend wijn cadeau. Je slaagt bij ons onder ander voor een:

  • Witte wijn cadeau
  • Rode wijn cadeau
  • Bubbels cadeau

Omdat wijngeschenken vaak persoonlijk zijn, denken we graag met je mee. Als je specifieke wensen hebt of kampt met vragen, neem dan contact op. Wist je trouwens dat we ook proeverijen doen? Wat dacht je van een wijnproeverij cadeau? Beleef een unieke en sfeervolle ervaring waar je zelf ook de vruchten van plukt.

Niets is zo lekker als een wijngeschenk

Mooie biologische wijnen. Daar staan wij voor. Wat is er nu lekkerder dan genieten van een welgemeend wijngeschenk? Nou, misschien als je jezelf een wijnpakket cadeau doet. Naast onze wijngeschenken hebben wij namelijk nog heel veel andere biologische wijnen op voorraad die er op wachten om met jou het leven te vieren.

Doe jezelf een pleziertje en bekijk eens onze biologische witte wijnen of rode wijnen. Biologische wijn is minder belastend voor de omgeving en bevat minder sulfiet. Vele van onze biologische wijnen importeren wij direct van de wijnboer.

Wijn cadeau bezorgen? Biowijnclub regelt het

Jouw wijngeschenk of wijn cadeau eenvoudig online samenstellen doe je bij Biowijnclub. Als je een bijzondere wijn cadeau wilt doen, zit je hier helemaal goed. Wij gaan, samen met jou, een biologisch wijngeschenk bezorgen waar iedereen blij van wordt. Jij kiest het afleveradres, de afleverdatum en schrijft eventueel een persoonlijke boodschap. Wij doen de rest. Bestel je wijngeschenk vandaag nog bij Biowijnclub en maak een onuitwisbare indruk!