Biologische wijnproeverij op locatie of aan huis

Helaas, in deze coronatijd is een proeverij aan huis met een groot gezelschap niet mogelijk. Biowijnclub verzorgt op dit moment wel online proeverijen.

Boek een wijnproeverij bij Biowijnclub en proef thuis of op kantoor de lekkerste biologische wijnen. Het samenspel van witte en rode topwijnen én een luxe kaasplateau prikkelt al je zintuigen. En staat garant voor een gezellige en onvergetelijke middag of avond met vrienden, familie of collega’s. Speciaal voor deze biologische wijnproeverij heeft Eveline Scheren 6 biologische topwijnen geselecteerd.

Eerst sfeer proeven, dan wijn proeven

De wijnproeverij start met een verleidelijke, heerlijk frisse Prosecco. Daarna trakteer je je smaakpapillen op zes witte en rode wijnen uit Italië, Zuid-Frankrijk, Spanje en Chili. Loopt het water je al in de mond? Maak hier dan snel een afspraak met Eveline Scheren. Wil je eerst sfeer proeven, voordat je deze wijnproeverij boekt? Bekijk dan de sfeerimpressie hiernaast en laat je overtuigen. Deze mini-cursus wijnproeven duurt 1,5 – 2 uur en is tot in detail verzorgd.

De biologische wijnproeverij in een notendop

  • Selectie van 6 biologische topwijnen
  • In combinatie met luxe kaasplateau
  • Op locatie: thuis of op kantoor
  • Kosten: € 25,- per persoon bij een groepsgrootte van minimaal 10 personen
  • Alleen reiskosten op meer dan 75 kilometer van Utrecht


Enthousiaste reacties van deelnemers aan de wijnproeverij

“Wat een fantastisch leuke proeverij heb je bij ons gegeven! Iedereen heeft het enorm naar z’n zin gehad en vooral ook veel opgestoken van de proeverij. Je uitleg was helder en leerzaam en we hebben nog genoten van de wijnen die je hebt achtergelaten.” (Bally, Den Haag)

“We hebben ontzettend genoten. Gisteren al, maar ook vandaag krijgen we dezelfde reacties van onze gasten. Ze hebben allemaal genoten van de wijnen en het evenement op zichzelf. Een greep uit de reacties: origineel, verstaat haar vak, heerlijke wijnen, nu snap ik wat biologisch is, de pestokaas was geweldig, wat leuk om het geurwiel thuis nog eens te volgen.” (Arian Visser)

“De wijnproeverij die ik met mijn vijftigste verjaardag gehouden heb was een groot succes! Eveline manoeuvreerde met haar verhaal over wijnproeven en wijnen soepel langs kinderen die andere dingen wilden en een boel gezellig geklets :-). Complimenten. En heerlijke wijnen natuurlijk.” (Jetske de Jong)

“Een leuke mix tussen finesse en basics in een gemoedelijk-serieuze ambiance.” (Deeltijd DB Warmonderhof)

“Onze wijnproeverij met collega’s was heel geslaagd. Leuk om te leren hoe je een wijn proeft. En goed om te ervaren dat biologische wijnen zo mooi en smaakvol zijn.” (Marlies Peschier, Stichting Stimular)

“Wijnproeverij voor vrienden en familie: een lekker excuus om iedereen bij elkaar te krijgen. Gezellige middag, veel geleerd over geuren en proeven, mooie opbouw in de gekozen wijnen. Hartelijk dank!” (Marloes, Rotterdam)

“Gisteren hebben wij met een groepje een wijnproeverij van je gekregen en ik wilde je nog even laten weten dat we het hartstikke leuk vonden.” (Joost)