Paisajes Embotellados Garnacha

Paisajes Embotellados – gebotteld landschap. Alleen de naam spreekt al aan. De Garnacha heeft een houtlagering ondergaan van drie maanden in Frans eiken.

Met aangenaam rood fruit, ceder, herfstbos, iets rokerigs, kruidnagel, peper. Krachtig, mooi in balans, lange afdronk.

De Grote Hamersma over de 2017: “Vrij jong bedrijf in Rioja Baja: anno 1998. Wel een volwassen kijk op wat garnacha zoal in zijn mars heeft. Volgens velen ook de druif die tot echte rioja leidt. Die tempranillo, die kwam pas later. Die was makkelijker. Die was meer allemansvriend. Enfin, terug naar de bron. Naar het oorspronkelijke rode fruit. Framboos, kers en bes. Zoetig sap. Snufje thee. Wat nerveus schooierende zuren. Aldus de notities voor de 2016 oogst die als Edición Especial de wereld in werd gestuurd. Maar juist zijn opvolger was echt especial. Terwijl 2017 weer-technisch nogal een dramajaar was. Koning vorst regeerde met harde hand. Maar de wijngaardeniers die hun knoppen niet gesneld zagen, zagen hun wijn met kop en schouders boven de middelmaat uitstijgen.” Hamersma gaf de wijn een 9-!

Wijnland
Wijnstreek
Druivenras

garnacha

Lekker bij

aperitief, rood vlees, BBQ

Extra informatie

Wijnhuis

Jaargang

2019

Afsluiting

kurk

Inhoud

750ml

NB

vegan

Alc. %
13.5
Prijs

13,95

Op voorraad

Aantal flessen
biologische wijn uit Rioja
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on twitter

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Schrijf een review

Vul hieronder je beoordeling in. Om de reacties betrouwbaar te houden, verzoeken we je om hier je naam en een geldig e-mailadres in te vullen. Zonder geldig e-mailadres kunnen wij je beoordeling helaas niet plaatsen. Vanzelfsprekend komt jouw e-mailadres niet op de site te staan en zal deze niet aan derden worden verstrekt.