Paisajes Embotellados Garnacha

Puike Rioja wijn van Vinedos Ruiz Jimenez. Paisajes Embotellados – gebotteld landschap. Alleen de naam spreekt al aan. De Garnacha heeft een houtlagering ondergaan van drie maanden in Frans eiken.

Met aangenaam rood fruit, ceder, herfstbos, iets rokerigs, kruidnagel, peper. Krachtig, mooi in balans, lange afdronk. Mooie jaargang, deze 2020!

Barbara Verbeek in De Telegraaf: “.. de wijn is pure rijkdom. Een geur van rijpe zwarte bessen, een levendige smaak met een licht zoetje van donkere chocolade. De wijn heeft een ellenlange afdronk en hier mag je dan ook een rijk gerecht bij serveren met rundvlees of paddenstoelen, verse knoflook, laurier, rode wijn in een sudderpan op oma’s wijze.”

De Grote Hamersma over de 2019: “Fijnzinnigheid valt ons ten deel. Nergens gerol met eiken spierballen, paukenslagen op barriques of plankensap met splinters. Puur, zuiver en schoon rood fruit met een zuchtje eucalyptus. Fraai.”

Wijnland
Wijnstreek
Druivenras

garnacha

Lekker bij

Extra informatie

Wijnhuis

Jaargang

2020

Afsluiting

kurk

Inhoud

750ml

NB

vegan

Alc. %
14
Prijs

14,50

Op voorraad

Aantal flessen
biologische wijn uit Rioja
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on twitter

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Schrijf een review

Vul hieronder je beoordeling in. Om de reacties betrouwbaar te houden, verzoeken we je om hier je naam en een geldig e-mailadres in te vullen. Zonder geldig e-mailadres kunnen wij je beoordeling helaas niet plaatsen. Vanzelfsprekend komt jouw e-mailadres niet op de site te staan en zal deze niet aan derden worden verstrekt.