Online Proeverij

Proef thuis 6 speciaal geselecteerde biologische wijnen, onder begeleiding van Eveline Scheren, oprichter van Biowijnclub. Ze vertelt je via Zoom waar je op kunt letten als je wijn proeft. Eveline deelt haar uitgebreide wijnkennis met je, zodat je na 1,5 – 2 uur echt meer weet over wijn!

De 6 flesjes van 375ml worden je toegestuurd, inclusief een of meer wijnaromawielen en proefformulieren. Je kunt meedoen met de proeverij op een van de vastgestelde data, samen met andere wijnliefhebbers. Er zullen maximaal 15 personen verdeeld over de verschillende huiskamers deelnemen, zodat er voldoende ruimte is voor vragen en eigen inbreng. Uiteraard vragen we alle deelnemers om de coronamaatregelen in acht te nemen.

Heb je interesse in een proeverij, e-mail dan naar info@biowijnclub.nl en geef aan op welke datum je met een online proeverij zou willen meedoen. Dan gaan we dat inplannen. De kosten zijn €65 per proeverijpakket met 6 wijnen, geschikt voor 2 – 6 personen.

Het is ook mogelijk om samen met vrienden, collega’s of familie een datum te prikken. Je hebt gegarandeerd een gezellige, onvergetelijke middag of avond. Neem hier contact over op.