Deux Ânes Premiers Pas

Magali Roux maakt verrassende natuurwijnen, zoals deze Premiers Pas: soepel, veel fruit, kruidig, stallig, fris.

Hamersma in zijn wijngids over een eerdere jaargang: “De twee ezels uit Corbières hebben altijd wat lekker stalligs. Heeft niks met die lieve beesten”te maken uiteraard, eerder met het laag-interventiemanagement en het wild vergisten dat dit domein voorstaat. Mijns inziens hier met mooi resultaat. Puristen halen er nog weleens de neus voor op. U bent gewaarschuwd. En dus telt u voor twee. Ezels? Nee, geenszins. Mazzelaars.”

Nicolaas Klei over de 2020: “Biodynamische herenboerenwijn vol ouderwetse charme… De trouwe ezeltjescorbières vol rijp fruit en dit oogstjaar extra joyeus, met daaronder een goede geurvlaag boerenerf, die altijd weer een gevoel van overzichtelijke gelukzaligheid geeft als hij schoon en helder richting uw innerlijk kabbelt.”

Wijnland
Wijnstreek
Druivenras

hoodfzakelijk carignan met een snuf grenache en syrah

Lekker bij

dagelijkse dis, bbq, gekruide gerechten

Extra informatie

Wijnhuis

Jaargang

2021

Afsluiting

kurk

Inhoud

750ml

NB

biologisch-dynamisch, natuurwijn, vegan

Alc. %
12.5
Prijs

12,95

Op voorraad

Aantal flessen
heerlijke natuurwijn
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on twitter

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Schrijf een review

Vul hieronder je beoordeling in. Om de reacties betrouwbaar te houden, verzoeken we je om hier je naam en een geldig e-mailadres in te vullen. Zonder geldig e-mailadres kunnen wij je beoordeling helaas niet plaatsen. Vanzelfsprekend komt jouw e-mailadres niet op de site te staan en zal deze niet aan derden worden verstrekt.