Di Filippo Montefalco Rosso

Leuke ontdekking uit het mooie Umbrië. Di Filippo bewerkt de wijngaard met paarden en heeft ganzen rondlopen om het gras en onkruid dat in de wijngaard groeit te eten. Ze maken fantastische wijnen.

Bij deze Montefalco Rosso kom je in de geur rode bessen en specerijen tegen. In de smaak donker fruit, fijne zuren, aangename tannines, aards, veel kruidigheid.

De Grote Hamersma: “Di Filippo. Lekkere bioproducent. Zie ook hun andere rood en wit. Hier hebben we te maken met een rosso uit Umbrië waar je u tegen zegt. Serieus goed. Donker fruit. Kersenkrachtcentrale. Bramenbos. Chocoladeblikje. Een poederdoos vol fijne tannines. Heeft wat meer fijne zuren dan de voorgaande editie. Maakt ‘m wat eleganter.”

Wijnland
Wijnstreek
Druivenras

60% sangiovese, 30% barbera, 10% sagrantino

Lekker bij

aperitief, rood vlees, plankje met charcuterie

Extra informatie

Wijnhuis

Waardering

DGH: 9-

Jaargang

2020

Afsluiting

kurk

Inhoud

750ml

Alc. %
14
Prijs

12,95

Op voorraad

Aantal flessen
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on twitter

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Schrijf een review

Vul hieronder je beoordeling in. Om de reacties betrouwbaar te houden, verzoeken we je om hier je naam en een geldig e-mailadres in te vullen. Zonder geldig e-mailadres kunnen wij je beoordeling helaas niet plaatsen. Vanzelfsprekend komt jouw e-mailadres niet op de site te staan en zal deze niet aan derden worden verstrekt.