Lunaria Ruminat Primitivo

Rated 5,0 out of 5
1 review(s)

Cantina Orsogna is een coöperatie in de Abruzzen met ruim 600 aangesloten wijnboeren. Een klein deel van deze boeren werkt biologisch-dynamisch. Coöperaties hebben niet altijd een goede reputatie, maar met deze wijn bewijst Cantina Orsogna dat ze lekkere wijnen maken. Dit gebeurt onder de bezielende leiding van getalenteerd wijnmaker Camillo Zulli.

De wijn is jong, maar toch al heerlijk drinkbaar. Fruitig (zwart fruit), fris zuurtje, lichte tannines.

Wijnland
Wijnstreek
Druivenras

primitivo

Lekker bij

pasta, rood vlees, wild, rijpe kazen

Extra informatie

Wijnhuis

Jaargang

2022

Afsluiting

kurk

Inhoud

750ml

NB

biologisch-dynamisch, vegan

Alc. %
14
Prijs

10,75

Op voorraad

Aantal flessen
biologisch-dynamische wijn
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on twitter

Reviews

Avatar for L Thissen

Prima Primitivo

Rated 5,0 out of 5
L Thissen
25-05-2019

5 sterren vanwege de prijs/kwailteit. Gisteren in huis vandaag op tafel. Mijn slager heeft riblappen die je kunt grillen als biefstuk. Inwrijven met olijfolie, peper en zout. En dan deze wijn; bam! Er bestaan Omfietswijnen dit is een Omklapwijn. Geweldige neus en laat de wijn even in de mond; wow! Daar kunnen een hoop Ripasso´s en Amarone´s niet tegen op. Heerlijke wijn.

Schrijf een review

Vul hieronder je beoordeling in. Om de reacties betrouwbaar te houden, verzoeken we je om hier je naam en een geldig e-mailadres in te vullen. Zonder geldig e-mailadres kunnen wij je beoordeling helaas niet plaatsen. Vanzelfsprekend komt jouw e-mailadres niet op de site te staan en zal deze niet aan derden worden verstrekt.