Nouvelle Vigne

De druiven voor deze wijn zijn afkomstig van een stukje wijngaard dat altijd al omringd werd door wijngaarden van de familie Hubert, maar pas recent is aangekocht. Daarom is de wijngaard nog in conversie naar biodynamie.

Rachel en Guillaume Hubert zijn erg blij met dit nieuwe stukje wijngaard en hebben van de druiven een mooie wijn samengesteld. Hij is zacht, puur, fruitig, met fijne zuren. De wijn heeft geen hout gezien, dus er is alle aandacht voor het fruit.

De Grote Hamersma: “Fascinerende presentatie die het midden houdt tussen vlezige bordeaux en sappige rode loire. Donkere partijen, compacte cassis, optimistische braam, paprika die erop gebrand is om wat zoet te geven, lauriervleugen en een soepele swing.”

Wijnland
Wijnstreek
Druivenras

merlot, cabernet franc

Lekker bij

aperitief, rood vlees

Extra informatie

Wijnhuis

Waardering

DGH: 9-

Jaargang

2021

Afsluiting

kurk

Inhoud

750ml

NB

in conversie, natuurwijn, vegan

Alc. %
12.5
Prijs

15,50

Op voorraad

Aantal flessen
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on twitter

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Schrijf een review

Vul hieronder je beoordeling in. Om de reacties betrouwbaar te houden, verzoeken we je om hier je naam en een geldig e-mailadres in te vullen. Zonder geldig e-mailadres kunnen wij je beoordeling helaas niet plaatsen. Vanzelfsprekend komt jouw e-mailadres niet op de site te staan en zal deze niet aan derden worden verstrekt.