Bistro de Montmija Blanc
De wijngaard waar de druiven voor deze wijn groeien, kwam aan het eind van de Tweede Wereldoorlog in handen van Clément Vialade. In de jaren ’70 begon Clément met de conversie naar biologisch. Zijn dochter Claude nam het bedrijf begin deze eeuw over. Het is Claude die je tussen de wijngaarden ziet fietsen op het etiket.
De druiven worden ’s nachts geoogst om ze zo fris mogelijk in de wijnkelder te laten aankomen. Tijdens de fermentatie wordt de temperatuur laag gehouden, om de fruitigheid te behouden. De wijn is licht, fris, fruitig (denk aan perzik) en licht kruidig.
grenache blanc, sauvignon blanc, roussanne
aperitief, vis, wit vlees, salades
Extra informatie
Wijnhuis | |
---|---|
Afsluiting | schroefdop |
Inhoud | 750ml |
€7,75
Op voorraad
Reviews
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Schrijf een review
Vul hieronder je beoordeling in. Om de reacties betrouwbaar te houden, verzoeken we je om hier je naam en een geldig e-mailadres in te vullen. Zonder geldig e-mailadres kunnen wij je beoordeling helaas niet plaatsen. Vanzelfsprekend komt jouw e-mailadres niet op de site te staan en zal deze niet aan derden worden verstrekt.
Je dient ingelogd te zijn om een beoordeling te schrijven. Klik op 'Mijn account' om in te loggen.