Paisajes Embotellados Garnacha

Paisajes Embotellados – gebotteld landschap. Alleen de naam spreekt al aan. De Garnacha heeft een houtlagering ondergaan van drie maanden in Frans eiken.

Met aangenaam rood fruit, ceder, herfstbos, iets rokerigs, kruidnagel, peper. Krachtig, mooi in balans, lange afdronk.

De Grote Hamersma 2019 over de 2016: “een volwassen kijk op wat garnacha zoal in zijn mars heeft. Volgens velen ook de druif die tot echte Rioja leidt. Enfin, terug naar de bron. Naar het oorspronkelijke rode fruit. Framboos, kers en bes. Zoetig sap. Snufje thee. Wat nerveus schooierende zuren. Flirten wat met een lammetje. Als dat maar goed gaat. En dat doet het.”

Edwin Raben in Winelife winter 2020 over de 2016: “Complete, doordrinkbare wijn met rijpe aardbei en precies genoeg houtrijping, waardoor het fruit een kruidige toevoeging krijgt.”

Wijnland
Wijnstreek
Druivenras

garnacha

Lekker bij

aperitief, rood vlees, BBQ

Extra informatie

Waardering

DGH2019: 8,5, Zilveren medaille Millésime BIO

Wijnhuis

Jaargang

2017

Afsluiting

kurk

Inhoud

750ml

Alc. %

14%

NB

vegan

Prijs

13,95

Aantal flessen

Op voorraad

biologische wijn uit Rioja
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on twitter

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Schrijf een review

Vul hieronder je beoordeling in. Om de reacties betrouwbaar te houden, verzoeken we je om hier je naam en een geldig e-mailadres in te vullen. Zonder geldig e-mailadres kunnen wij je beoordeling helaas niet plaatsen. Vanzelfsprekend komt jouw e-mailadres niet op de site te staan en zal deze niet aan derden worden verstrekt.