Château Peybonhomme Les Tours

Château Peybonhomme-les-Tours is het eigendom van vijfde generatie wijnmakers Catherine en Jean Luc Hubert. Ze doorbreken zo ongeveer elk stereotype van Bordeaux: hun wijngaarden zijn biologisch-dynamisch, de wijnen zijn ook jong al heerlijk drinkbaar en ze hebben een geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Hun kinderen Rachel en Guillaume zijn langzaam maar zeker de werkzaamheden van hun ouders aan het overnemen.

Harold Hamersma in DGH2017 over de 2014: “Blije Blaye. Door een mooie nazomer een fijn jaar. Lekker cassiskanon. Vol in de zwarte bessen kortom, zacht-zuur-zoet, milde laurier en rijpe tannines.”

Deze 2017 heeft een en al donker fruit en kruidigheid, zachte tannines, fijne zuren. Mooi in evenwicht. Voor wijnmaker Jean Luc staat Peybonhomme voor warmte, elegantie, zachtheid en licht.

Wijnland
Wijnstreek
Druivenras

75% merlot, 15% cabernet franc, 10% malbec

Lekker bij

gegrilde entrecote, groenteschotels, lamsvlees, hertenbiefstukjes

Extra informatie

Wijnhuis

Jaargang

2017

Afsluiting

kurk

Inhoud

750ml

Alc. %

13%

NB

biologisch-dynamisch, vegan

Prijs

12,95

Aantal flessen

Op voorraad

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on twitter

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Schrijf een review

Vul hieronder je beoordeling in. Om de reacties betrouwbaar te houden, verzoeken we je om hier je naam en een geldig e-mailadres in te vullen. Zonder geldig e-mailadres kunnen wij je beoordeling helaas niet plaatsen. Vanzelfsprekend komt jouw e-mailadres niet op de site te staan en zal deze niet aan derden worden verstrekt.